31 maj 2010

Förtrollande vackert...


Ett av mina absoluta favvoställen är Wreta gästgiveri i Sörmland. Vi har inte bott där, men väl ötit en fantastisk middag när vi firade vår bröllopsdag för några år sedan. Gillar verkligen tapeten i det här rummet. Så finstämt och ändå modigt val. Hmm... kanske borde boka en liten weekend i höst...

06 maj 2010

Macarons...

Jag letar recept på snygga och goda kakor till ett kalas framöver och blev såå glad när jag fick syn på dessa skapelser...

Så otroligt fint med lila macarons!! Fyllda med svarta vinbär och vit choklad. Själva lilla kakan har fått en droppe röd och en droppe blå karamellfärg. Riktigt coolt.

Receptet finns påhttp://www.alltommat.se

02 maj 2010

I am back...


Oj, så länge sedan jag hade möjlighet att blogga... Men här är jag! Med en bild på fina stolar från Ceannis, som också gjort väskan. Vet inte om just den finns att köpa längre, men modellen är ju en Ceannis-klassiker. Jag har just denna i lite skimrande nougatbeige - så smart och snygg till det mesta. Sedan har jag en till - en grönblommig i samma format. perfekt sommarväska.
Skön dag med mys hos familjen H på eftermiddagen, grillmiddag och en trött men lycklig liten soltråle som förgyller varenda dag - vår son som nyligen fyllde ett år.
Tack snälla ni tappra som tittar in hit titt som tätt, jag känner en lust att ta upp bloggandet igen. Blir glad av att känna så och hoppas ni hänger kvar!