03 juni 2008

Ab fab!!


Oj, sa det i mig när jag dök på de här bilderna på en fin blogg out there som jag dessvärre inte alls kommer ihåg namnet på, eller lyckas hitta tillbaka till. Trist att minnet sviker. Enligt uppgift kommer bilderna ursprungligen från Sköna Hem. Jag fick i alla fall en rejäl dos inspiration för vårt kära lantställe... Där har maken varit superduktig med badrumsrenoveringen och vid nästa lilla visit blir det till att kakla duschhörnan och lägga klinker. Det blir en glaserad, cremevit, aningens bucklig platta på 10x10 cm i duschen och en matt grafitgrå, slät klinker på golvet. Övriga väggar klär vi i pärlspont och målar cremevita. Maken har breddat badrummet med en halv meter på bekostnad av en övre möberbar hall som vi nu precis kan använda som extra sovplats när man är många, men som annars inte används alls. Så det kändes helt rätt. Nu får vi lite rymliga, lite smartare. Och mycket snyggare.

These pics give a lot of inspiration for our summer house. I found them, but cannot remember where. They come from Sköna hem originally...

9 kommentarer:

Carolina Eclectic sa...

Love the white!

Hem & Lyckas Mia sa...

Ett helt sanslöst snyggt kök och jag blir ju inte alls avis.. not..

Solåkras Anncha sa...

Fina bilder. Tror hemmet varit i Elle interiör också, men jag kan ha fel. Det låter som ni får ett fint badrum....

kRAM

LISEN sa...

Carolina: It's lovely.

Mia: nä, man blir ju inte det. Inte ett dugg...

Anncha: Kanske har det varit där... Vet ej. Minns ej. Ja, jag tror badiset blir bra... Kramis.

sofia sa...

Mmmmmmm det där hemmet är så ljuvligt! Har lyckan att ha det numret av Sköna Hem och den är nästan sönderläst! (det blir så när man dreglar! ;))
Härlig inspirationsblogg du har! Kommer gärna tillbaka!

Claudia sa...

I saw those pictures last summer in Sweden and I just loved them so much that I got the magazine...even if I don't understand a word of it!

david santos sa...

Very nice post, Lisen, very nice!
Congratulations

Broarne sa...

Härligt med rymligt badrum, va? I mitt hus är det det enda som vi inte fixat till ännu. Fast egentligen skulle det ha varit först på listan. Bra idé med pärlspont i badrummet. Det är många som säger att det inte fungerar, men vi har ett par kompisar som har det mest underbara badrum i pärlspont du kan tänka dig.
Visar du lite bilder från ert projekt?
A-M

Absolutely Unique sa...

Beautiful photos! I absolutely love white with touches of color here and there. I must say I love your post and check it daily. Keep up the good work!