20 november 2008

The perfect Holiday houses in Brittany...I somras hyrde vi ett underbart hus i Bretagne. I Frankrike finns mängder av hus att hyra. Men långt i från alla är superkul. Kanske är de praktiska med all tänkbar utrustning och med bra läge. Men för oss inredningsnördar är det ju kul när huset i sig ger en massa inspiration. ..Och inte minst får en att trivas och koppla av totalt. När dessutom värdparet är trevliga och välkomnande så kan det inte bli bättre.


Vi reste med goda vänner och hyrde huset som heter Marie. Där kan man bo uppemot 6 personer. Det finns flera hus på samma gård att hyra. Alla personligt inredda och charmiga.
Kan verkligen rekommendera alla som är nyfikna på Bretagne att kika på sajten. Det är riktigt bra priser ockå, framförallt under mellansäsong - dvs innan eller efter fransmännens semester. Vi åkte dit på självaste midsommaraftonen, vädret var helt ok, lite blåsigt dock.
Vi hade ca 20 minuters bilfärd till havet, men åt vilket håll vi än styrde kosan så fanns det något att besöka - natur, kultur, shopping, bad, marknader...
The perfect holiday houses in Brittany, France - take a look here. We rented the house called Marie last summer and really enjoyed the stay. The house is just perfect...

Inga kommentarer: