07 januari 2008

Need your help...!


På den här bilden från Living etc som jag fann via Lellas finfina blogg finns sådana silverpuffar som jag söker för ett inredningsuppdrag. Nån som vet var de kan hittas? (Eller kan det vara så att jag helt enkelt får ta mig en liten tripp till Marrakech för att söka där, beställa där??? ;-) Nån som har ett bra tips? Det närmsta jag kommit hittills är bean bags i silver, men jag vill ha just dessa mer puffiga.
For a client I am searching for silver pouffes like these. Any tips where they are to be found are welcome... I found this photo at Lellas lovely blog, comes from Living etc.

11 kommentarer:

Hemmarikets Charlotte sa...

Kolla på Zara home. De har puffar i ull och skinn...

LISEN sa...

Charlotte: tack snälla för ditt tips. Dock har jag inte hittat det jag söker hos dem...

an angel at my table sa...

Jag vill önska dig en god fortsättning och lycka till med alla dina spännande projekt!
Har du kollat spiti? Dom har iallafall dom vita!
Vi får höras om lunch!

Kram Mari

LISEN sa...

Mari: Jamen just det! Spiti måste jag kolla förstås :-) Tack för tipset. De bör ju ha eller kunna ta hem... Vita kan nog också funka faktiskt. Tackelitack! Hörs snart. Kramis.

Anonym sa...

Hej!
Hittade just in till dig och denna blogg verkar väldigt bra. Tänkte bara ge dig ett till ex till silver puffen...vet inte om dom har den där men ganska säkert va?! :) Vet inte var du finns men denna butik verkar bara finnas i Gbg och Malmö...men kanske en start. Lycka till!

www.marrakechdesign.se

Mvh Annelie

Anonym sa...

hej lagerhaus har silvriga puffar för 179 pix!!! kolla deras hemsida så ser du bild under menyn "inreda"

Tack för bra blogg :)

Varma hälsningar Nadja

Home & Clothes Design sa...

Fin blogg du har... vi har klätt om en 70-tals skinnpuff i nytt svart tufft tyg, men den är inte så pösig som på bilden. Får du inte något napp någonstans kan vi hjälpa dig att klä en puff i silver ( beroende på när du behöver den).
Kramizz/ Annelie

LISEN sa...

Annelie: Tack för tipset! Lyckas inte komma in på sajten just nu, men gör definitv ettförsök snart igen. Bara namnet låter ju helt rätt :-) Fint att du gillar bloggen. Välkommen tillbaka.

Nadja: Oj, det var bra pris. Tack för tipset!! Blir glad för att du tycker om bloggen :-)

Annelie: Toppen :-) Ingen panik, men under våren är det tänkt - april senast. Hör av mig om det blir aktuellt. Kul att du trivs är. Kram/L

purple sa...

Marrakesh Design i Malmö har en sådan silverpuff i fönstret!!

LISEN sa...

Purple: Åh, tack! Då ska jag slå dem en signal.

Lella sa...

Roligt att du fått så många tips!