17 februari 2008

Ännu en mässa...!


Den 6-9 mars är det dags för en ny Trädgårdsmässa - Rum&Trädgård. Denna gång på Sollentunamässan utanför Stockholm. Och det är en publik mässa, alla är välkomna...! På sajten kan du läsa om tankarna bakom mässan och se vilka som ställer ut. Låter i alla fall riktigt intressant i mina öron. Ses vi där?? Här kan du läsa lite av den information som finns på sajten.
Varför Rum på en trädgårdsmässa?
_______________________________________________________

Intresset för trädgård är stort och lusten att skapa trädgårds-miljöer både inne och ute är större än någonsin. Lusthus, balkonger, terrasser, trädgårdsbersåer och uteplatser gör möbler, inrednings-accessoarer, textilier och belysning till en ny intressant produktgrupp på mässan som lockar nya besökargrupper till Rum & Trädgård!
Rum & Trädgård kommer att stärka sambandet mellan rummet ute och inne. Vår målsättning är att alla som är intresserade av trädgård ska känna glädje, lust och inspiration och få en stunds njutning för själen.

Med Rum & Trädgård vill vi skapa vårens stora publikmässa med fokus på kvalitativa produkter i en inspirerande miljö. Vad kan vara bättre än att möta, visa och sälja produkter i en omgivning som inspirerar och lockar besökare att se och förverkliga sina drömmar?

Vi skapar en arena för effektiv försäljning men också ett utrymme för inspiration och nya trädgårdsidéer.
Foto: Fotograf Gomer

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!! Jag har planerat in denna mässan i almanackan..men...det beror när min lilla böna tänker komma! ;-) Jag hoppas vi ses där! Kram!!

Anonym sa...

Den mässan skulle jag verkligen vilja besöka :)

LISEN sa...

Anna: ja det hoppas jag också :-) Vet inte vilken dag jag åker dit, men vi kan väl höras.

Ljuvligt hemma: Visst verkar den bra? Hoppas den lever upp till det de skriver...

Anonym sa...

Absolut!! Jag kan ringa dig! Kram.