25 mars 2008

Påsklov...

...har jag unnat mig. Och det var såå skönt. Vi spenderade hela förra veckan på landet. Jag hade en del jobb att sitta med, men mesta tiden var vi helt lediga. Maken kopplar förvisso helst av med fysisk aktivitet så han drog igång renoveringsprojekt BADRUM. Det känns otroligt bra även om det kommer ta sin lilla tid. Mina försök att övertyga maken om att vi väl kan anlita hantverkare för grovgörat besvarade han klokt med: Jaha, ska vi be dem välja kakel också? Han tycker att det är så otroligt roligt att bygga själv så svaret var ett sätt att visa mig hur det känns om glädjen tas ifrån en. För jag vill så klart välja kakel... Helst tillsammans med honom :-)

På påsklovet har jag lekt med hunden, traskat i skogen, läst böcker, löst korsord, proppat i mig godis, lagat mat, fikat än här än där med grannar och bekanta och bara njutit av att byta miljö.

Hoppas du också haft en skön påsk :-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh..det låter underbart!Härligt att koppla av och "vara". Kul med badrumsrenovering..hoppas på att få se lite bilder sen:)
Kram anna.a/dromhem.blogg.se

Lella sa...

Låter härligt men KUL att du är hemma igen ;o)
Kram

Charlotte sa...

Låter superhärligt. Jag gjorde detsamma så nu är det träning som gäller!

matte&plastmatte sa...

vilket underbart påsklov du haft.. det är så det ska va.

Hem & Lyckas Mia sa...

Hihi, klok make du har ;-) Låter som ett skönt påsklov! Trevlig helg, kram!

BettY sa...

Hej! Hittade till din blogg ganska nyligen och jag har lite frågor till dig angående inredningsutbildningar.
Vad har du gått för utbildning? Vad gör du i ditt jobb som interior stylist? Vill själv gärna jobba med inredning:)Funderar på att studera utomlands, i England kanske.
Vore tacksam för svar!
Ha det bra!

LISEN sa...

Anna: Jo, det var härligt. Vi längtar tillbaka...

Lella: Jomen visst :-)

Charlotte: Ja, här med. Nu är det ju lite lättare med ljuset som vänt åter. På med dojorna och ut bara...

LISEN sa...

Matte+plastmatte: Visst är det!!

Mia: Ja, det var ett bra svar ;-)

Betty: Jag har gått inredningsutbildning hos Folkuniversitetet och dekoratör/stylistutbildning hos Medborgarskolan. Som stylist arbetar jag för tillfället främst med privata hem. Det rör sig om allt från familjer/personer som vill ha 1-2 timmars konsultation till projekt där allt ska göras om och väljas nytt och alltså handlar om åtskilliga månader som vi har kontakt. I mån av tid jobbar jag gärna med att styla plåtningsjobb också, men tyvärr har jag inte haft så mycket utrymme för det på sistone. Men det kommer. Lycka till :-)

Eva A sa...

Du har en klok, klok man. Och rolig :-)

Hoppas allt är bra med dig och att du inte stresar för mycket.

LISEN sa...

Eva a: Jo, det var ett klart övertygande svar... Och humor i botten :-) Det är lite körigt just nu, saker har ju en tendens att hopa sig... Kram/L