18 maj 2009

Jag har blivit mamma...!

Det blir inte alltid som man tänkt sig...men tack och lov kan det bli bra i alla fall!! Vår lille son kom till världen i mitten av april i stället för i juni som det var planerat. Vi fick vara kvar 3 veckor på underbara neonatalen på Danderys sjukhus. På avdelning 21 har de sk samvård vilket innebär att vi fick bo kvar och ta hand om honom tillsammans med personalen. Det är helt fantastisk personal där och vi fick fin hjälp och bra stöd när vi lite plötsligt blev föräldrar.

Nu är vi hemma och lille mannen växer så det knakar. Det är en overkligt underbar känsla att hålla honom i famnen. För tidigt födda barn är än mer än fullgångna barn beroende av nära kontakt så han ligger långa stunder på våra bröstkorgar och det är total avkoppling...

Boken på bilden har vi köpt för att fylla med alla minnen framöver. Superfina bilder. Ges ut av Ordalaget.

Our son arrived mid April instead of early June...! Now we have a tiny little boy to look after. We are all doing fine and he is growing quickly. It is a wonderful feeling to hold him... We stayed in hospital his first three weeks and received great support from the wonderful nurses and doctors there.

10 kommentarer:

Jessica - bymom.se sa...

Stort grattis!

Amadina Smycken sa...

Grattis!

Maria sa...

Men åh va roligt, stort grattis! Och visst är det härligt att det kan gå så bra ändå...? Min kollega fick sin dotter nästan 3 månader för tidigt, och den tjejen är nu över ett år gammal och pigg som bara den!

Hoppas att ni mår bra hela familjen!
Kram

Eva sa...

Grattis igen :-)

PERNILLA sa...

grattis, grattis, grattis, grattis. och puh vilken tur att det gick bra. njuuuut nu! kramar

LISEN sa...

Tack för alla hälsningar :-)

Kristina - Kix Koll sa...

Hoppsan, han ville ut snabbt. Så skönt att höra att allt har gått bra och att ni mår bra. Vilken fantastisk tid ni har nu, njut, njut! Vår bebis äe beräknad till mitten av juli och jag längtar som en toka efter honom/henne!

Jag ska spana in bärselarna som du skrev om ovanför - såg kanonfina ut.

Solåkras Anncha sa...

Jag och Fredrik är sååå glada för er skull. Kram kram kram

Cecilia sa...

Grattis! Skönt att allt gick bra! /Cecilia

xiaoxia sa...

In response to the recent influx of media exposure, power balance President Keith Kato released the following memo supporting the product's performanc.