21 juni 2007

Sjumånaderssjubileum!


Hörde nånstans att de flesta som startar en blogg håller på i snitt 3 månader. I dagarna firar jag sju månader som bloggare!! Skrev först att det var sex månader, men inser att det ju är SJU!! Tycker "tårtbiten" med inredningsbloggare är så mysig. Positiv, generös, glad och inspirerande. Tack till alla besökare! Särskilt till er trogna, återkommande!! Och extra varmt tack till er som kommenterar, peppar, frågar, tipsar och länkar! Utan er skulle jag definitivt ha lagt ner för länge sedan!
Emellanåt kan jag känna att tiden inte räcker till för allt jag skulle vilja göra med bloggen och ibland går det lite långt mellan inläggen. Ibland känner jag att jag inte hinner kommentera hos er andra så mycket som jag vill. Men så tänker jag om - bloggandet ska ju vara kravlöst och kul... För mig ett kreativt lekrum som är bra att sticka emellan med när det kan bli för mycket stress och press i övrigt.
Jag har just nu ett midsommarbak på gång. Jag bakar en seg chokladkaka i långpanna. Över kakan brer man en kokostoscaglasyr... Helt otroligt smarrig. Och supernyttig ;-) För själen... Perfekt med långpannebak... räcker heeeela helgen...
På bilden är det en rabarber- och jordgubbsdessert. Har hittat receptet på arla och tycker det ser så gott ut. Har dock ej hunnit testa än...
Vill nån ha kokostoscareceptet så skriv en rad.
Stor midsommarkram till er alla!
I soon celibrate seven months with my blog! Thanks for visting! And extra warm thanks to everybody leaving comments. This afternoon I prepare for the Midsummer weekend, baking a lovely cake. Very slimming...(or not). But good for the soul...

11 kommentarer:

Hem & Harmoni sa...

Glad midsommar till dig också... Jag vill gärna ha receptet, lät verkligen supersmarrigt... Ha det gott! Kram Marie

Signes vind sa...

Grattis till bloggfirandet. Alltid kul att läsa dina inlägg! Tar gärna receptet det låster så underbart gott och jag tycker det är så bra med långpannerecept.

Lime sa...

Grattis! Å va skönt att läsa ditt inlägg - jag känner nämligen lika som dig när det gäller bloggandet - men som du skriver "det ska ju vara kravlöst och kul". Yesss! självklart ska det ju vara så.

Ha en riktigt skön midsommarhelg!

Lella sa...

Tjing plång! Smarrig kaka, kanske finns det en bit kvar på måndag.....;o)

elin1976 sa...

Ønsker deg en fantastisk midtsommer aften.
Masse klemmer fra Elin:O)

Pethra sa...

Ja, kul ska det vara, att blogga, inte kravfyllt. Grattis på 7-månadersdagen. Jag firade 9 månader nyss, tiden går så fort. Ha det gott!

Hemmarikets Charlotte sa...

Tur att du fortfarande gillar att blogga. jag besöker din blogg regelbundet även om jag inte alltid kommenterar. Jag gillar ditt sätt att inspirera och jag tycker alltid att du hittar fina bilder!

hulukvarn sa...

Hej!! hoppas kakan blev god! den låter smarrig i alla fall! Kram kram

purple sa...

Grattis till 7 månadersgränsen. Den där chokladkakan låter jättegod!

Lusthuset sa...

Grattis! Jag har också bloggat ungefär lika länge som du och jag tycker att det är bland det roligaste jag gjort. Hoppas att du får en skön sommar och hinner blogga också, men det skall som du säger vara kravlöst det är det som är så skönt, man gör så mycket man hinner. Kram och lycka till!

Cecilia sa...

Gratulationer till att du klarat av att hålla stilen så länge! jag tittar in hos dig ofta och lägger då och då kommentar - fortsätt i samma stil så kommer du att få många läsare!

kram Cecilia