20 juni 2007

Midsommar...

Nu är det som ljusast. Så kanske känns de här facklorna överflödiga så här års. Men bilden förmedlar en sån skön sommarkänsla. Tänker mig en midsommarafton, kanske avslutas festen med nattligt bad och lite vickning...Då skulle det väl i skymningsljuset vara fint att kanta bryggan med dem? Facklorna finns att beställa hos Trädgårdsrum där också bilden kommer ifrån.

Eftersom vi lyxat med lediga veckor både i maj och juni dröjer det innan det blir semester igen... Men tack vare de ljusa, ljuva kvällarna känns det ju som om dagarna är såå mycket längre... Kanske hinner jag med att lägga in ett litet midsommartips här i morgon - men om inte så vill jag redan nu önska er alla en glad, lat, skön, solig, sillig midsommar!

Sweden is at it's lightest this time of year. Solstice... I dream of a Midsummer Party with a swim in the sea at midnight. The torches show the way - as in the picture... Lovely!

7 kommentarer:

Pethra på INredningsbloggen sa...

Vilka härliga facklor, den butiken måst jag klicka mig in på. Tack för tipset!

Lella sa...

Så fina de är, saknar bryggan till bara ;o)

Carolina sa...

Hej!
Såg i ditt inlägg den 22 Mars i år att du hade med en korg som du gillade(stod på en svart bänk på bilden)och så hittade jag den idag på rea! Kolla här!
http://www.nordhjem.dk/product.asp?product=6507&sub=867&page=1

Bara 79 danska kronor! :)
Bara så du vet!
Ha en fin midsommar!
/carolina

LISEN sa...

Pethra: Supermysig butik!

Lella: Ha, ha!

Carolina: Bra tips! Och bra pris!! Ha en fin midsommar du också!

art[e]fact sa...

Trevlig midsommar!!

tina sa...

Önskar dej en trevlig midsommar!

LISEN sa...

art[e]fact: tackelitack!

Tina: Detsamma till dig!!