22 maj 2009

Bära snyggt! Och bekvämt :-)









Ok, ok... det lär bli en del babyanknutna inlägg framöver... För det upptar själklart en del av mina tankar just nu.
Idag har jag kikat på bärselar på nätet. Fastnade för dessa - Beco Baby Carrier. Verkar superbekväma. Och är ju så snygga!
Maken blev lite skeptisk, frågade om de inte hade några enfärgade...!! Men sen sa han: äh, välj en du.
Läste även om dem i Amelias Baby Special där de fick högsta betyg, vilket ju känns toppen. Tydligen ska både barn och bärare må gott - de lär vara ergonomiska och bekväma...
Bärselarna finns i en uppsjö mönster och här visar jag några favoriter . Den nedersta ligger högst på önskelistan just nu. Men... den ljusblå med träd är också fin. Och den som mamman på bilden har är ju också supersnygg... Hmm... beslutsångest. Allra helst hade jag sett att det gick att variera bakstycket så att man kunde köpa olika mönster. Och en enfärgad till papps :-)


I admit - there will be some posts about babies... I just love Beco Baby Carriers! Will buy one, but have troubles deciding which design... Love them all...






4 kommentarer:

Jessica - bymom.se sa...

Jag började med en elastisk sjal som var helt underbar att bära en liten bebis i. Sen köpte jag en Beco som jag bar lilltjejen i tills hon var dryga 1,5 år. Superbra!

LISEN sa...

Jessica: Vad roligt att höra att ni var nöjda... Vi tänkte också använda sjal till en början och sen sele.

PERNILLA sa...

får man komma över med en liten present och se underverket? och dig också för den delen?

xiaoxia sa...

By Terry Smiljanich: power balance, the company that promotes its product line of bracelets with holograms, was forced by the Australian consumer protection.