29 juni 2007

Mer sommar.





De häs söta bilderna kommer från Isabella Smith. Fint med den målade pärlsponten och fint med den vackra spetsduken på undre bilden. Assietten är en favorit - fin med både ränder och blommönster. Och färgerna är så där härligt krispiga...
Jaha, så var det fredag igen. Skööönt!! Vi kommer ha goda vänner på middag på lördag och jag klurar på vad vi ska bjuda på...Blir det nåt extra smarrigt återkommer jag med recept. Eftersom jag vet att L som kommer i morgon läser bloggen avslöjar jag inga detaljer ;-) Men så mycket kan jag säga att det lutar åt nåt grillat... Det är tillbehören och inte minst efterrätten jag klurar på... Någon som har ett tips att bjuda på??
Önskar er alla en skön helg.
Sweet photos from Isabella Smith. I like the crisp summer colours.
Friday - again! We'll have friends over for dinner tomorrow... so I am planning what to prepare. Wish you all a super weekend.

12 kommentarer:

Signes Vind sa...

Jag gillar ju paj så här års - jordgubbar o rabarber är en bra blandning. Min dotter bjöd på jättegod mat häromsist och avslutade med Pannacotta - aldrig fel kan jag säga!!

LISEN sa...

Panna cotta är en verklig favorit!! Tack för påminnelsen. Så fräscht och kan ju varieras...ha en fin helg!

Anonym sa...

Vilken fin och inspirerande blogg du har! Går det bra att länka till dig?

I Veras hus sa...

Ett enkelt och gott tillbehör till grillat som jag inte kan vara utan när det vankas grillmat är en sås gjord på creme fraiche(valfri),pressad vitlök(valfritt antal klyftor)och sweet chili-sås.Rör ihop och det är gudagott!
Alla som äter den med oss berömmer såsen lite extra och vill ha "receptet",men det finns inget,utan det är efter ens smaklökar.
Ha en skön helg-

LISEN sa...

Linda: Visst det går bra att länka, men det vore roligt att kika in till dig också :-) Vad heter din blogg?

Vera: Jaa, mums! Tack för tipset. Har slut på sweet chilisås i skafferiet och tack vare ditt tips kommer det nu med på inköpslistan jag just sitter och knåpar ihop :-)

Lella sa...

Hmmmm, vad kan det bli.......
:o)

Anonym sa...

Så sommrigt! Ha en fin dag idag!

LISEN sa...

Lella: Det blev rätt ok, eller hur?

Art[e]fact: Tackelitack och detsamma till dig!

Lella sa...

Det blev tokgott! Åt lite för mycket på grund av att det var så smarrigt, men det får man ta :o) Idag ska jag börja träna....

Anonym sa...

Vilka vackra bilder!!!

Anonym sa...

Hej! Vilken rolig blogg du har! Jag är också väldigt inredningsintresserad och jag tycker din blogg gav mig mycket inspiration! Besök gärna min! Vi håller på att renovera upp ett gammalt hus:) Ha d!

Kram Malin

LISEN sa...

Lella: Ja, det är ju måndag he, he ;-)

Ljuvligt hemma: Mmmm...de är fina.

Malin: Tack för dina snälla rader och vad roligt att du blir inspirerad!! jag kikar gärna in till dig också :-)