05 augusti 2007

Tackelitack och vassego!

Bilden på den fantastiska dukningen kommer från Sköna hem. Och till bords bjuder jag favoriterna Purple, Signes vind och Drömhem som valt att tipsa om min blogg. Tack! Det är roligt att läsa era rader om min blogg och det är såå roligt att ni blir glada och inspirerade av att titta in här.

Jag har klurat på vilka bloggar jag vill tipsa om (bland alla jag tycker om!). Jag väljer dessa bloggar för att de är personliga och annorlunda och inte har Sverige som hemmabas. Kanske är det några av dem som du inte upptäckt än...?
The photo with the wonderful table comes from Sköna Hem. I invite Purple, Signes vind and Drömhem who all has written very kindly about my blog. Here are 4 of my favourite blogs. I choose them because of the peronal thouch. Perhaps you haven't visited them before??

Fifi Lapin om lilla kaninflickan Fifi och alla hennes outfits. Så sött, roligt och lättsamt. Helskön idé.

Print & pattern. Världen är full av mönster. Och Bowie Style har koll på dem. Vill du ha mönsterinspiration är den här bloggen ett måste. En väldigt hängiven bloggare!!

3191 - en fotoblogg som drivs av Steph och Mav. De bor 3191 miles ifrån varandra och tar varsin bild varje morgon. Ofta, ofta uppstår en magi mellan dessa bilder. En fotodagbok av vardagsmorgnar. Får en att öppna ögonen för vardagens detaljer, för det vackra i det enkla. Jag är en av många som hoppas att bloggen till slut resulterar i en bok...

Geninnes art blog. Vilka färger, vilka bilder, vilken kreativitet... Jag blir glad när jag tittar in hos Geninne. Och jag får lust att plocka fram mina pennor, kritor, färger och annat.

En väldigt skön söndag önskar jag er alla.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken härlig blogg du har.....

/Sofia

Perlan sa...

Ja det finns många härliga bloggar därute! Nu måste jag kika in dina tips! :)
kram

LISEN sa...

Sofia: tack, det var roligt att höra att du tycker om den :-)

Perlan: Det är helt makalöst med bloggvärlden!

tina sa...

Kul med tips på bloggar...ska kika in där!!!
Tina =)