21 september 2007

Fredagsshopping...Har ni varit med om känslan när man går in i butik och det finns saker där som liksom bara väntar på en? Så var det idag för mig. Mitt plagg var den här blusen från Odd Molly. Det fanns bara en kvar. Och den var i min storlek...Vit med cremevitt broderi på bröstet, mörkrött broderi på armbågarna, en liten grå rosett vid knappslån och tuffa manchettknappar i tenn. När den kom på så var den liksom redan min. Försäljaren blev också salig, hon fick nästan tårar i ögonen sa hon för hon tyckte jag passade så bra i den (säkert ett bra säljknep, men det gör inget...) Och blusen kommer jag formligen bo i tills den faller isär. Jisses. Jag älskar detaljerna som den veckade lilla kragen och överraskningen med det röda broderiet på baksidan av ärmarna.
En skön helg önskar jag er alla och är glad att jag hann blogga betydligt mer än vad jag hade vågat hoppats på den här veckan :-)
Today when entering a shop this blouse just waited for me to come and buy her...There was only one left and when I tried it on I was as it liked me as much as I liked it - do you know that feeling? I love the details which sadly cannot be seen in the photo - the creamwhite embroidery at the chest, the deepred embroidery at the elows, a little grey ribbon and cool tin cufflinks. From Odd Molly.
I wish you all a great weekend and am happy that I managed to blog a lot more this week than I thought earlier on.

9 kommentarer:

Lella sa...

Jippie vilken söt blus du har shoppat!

Annica Lindeberg sa...

Jag gillar verkliglen Odd Molly - och jag gillar verkligen din blogg!

Hemmarikets Charlotte sa...

Verkligen jättefin! Jag gillar Odd Molly för deras välarbetade plagg. De är ju ganska dyra men slår man ut det på hur ofta de används så :-). Roligt att du redan är tillbaka!

Cecilia sa...

Åh så fin! Själv har jag precis lyckats få ärva en blus i samma stil av min vän som hade blivit trött på den, vilken tur för mig! :o)

Ha en skön helg!

LISEN sa...

Lella: ja, visst är den söt...!

Annica: Vad roligt!! Tack!

Charlotte: He, he...precis så tänker jag också när något är lite väl dyrt. Allt känns så mycket lättare då ;-)

Cecilia: Lyllo dig! Helgen var toppen tack. Underbart väder, en massa avkoppling och god mat...

Camilla sa...

Älskar den!
Passar dig, verkligen!!
Surfade runt på Odd Mollys sida.
Jag vill också ha...
Kram kram
Camilla

Anonym sa...

Så fin du blir i den blusen - en sån har jag också letat efter, men det blev en från Noanoa istället.
Anncha

pretty essential sa...

Looks beautiful.

Signes vind sa...

Hände mig idag också!! o med Odd Molly med - en kofta och en sidentunika - skitdyrt, expediten grät inte men jag gjorde nästan det - av lycka!!!
Jättefin blus.