13 september 2007

Tack och hej. För ett tag.

Kära besökare.

Jag kommer ha svårt att hinna med bloggen den närmsta tiden på grund av intensiva, roliga och spännande jobbprojekt.

Jag kommer troligtvis kika in här då och då och även titta in till er andra. Bloggvärlden är såå inspirerande. Jag hoppas också att du kikar in här snart igen. För rätt var det är hittar jag en stund när jag bara måste visa något fint, nytt, kul, vackert eller gott. Och då kan inget hindra mig...men just nu måste jag prioritera.

Vill därför tacka er kära läsare som kikat in här titt som tätt. Allra störst och varmast tack till er som lämnar små avtryck i form av kommentarer - det är extra roligt att veta vad ni gillar och dessutom ha möjlighet att titta in hos er. Ni gör mig glad med era kommentarer, er uppmuntran och era råd. Men även stort tack till alla er (trogna?) som inte kommenterar - det är lite spännande att fundera på vilka ni är... Och ni är ALLA - oasvett om ni kommenterar eller inte självklart välkomna tillbaka.

Due to a lot of work I need to take a break from blogging. Hope to be back soon again. And hope you will jump in here now and then. Thanks for visiting me. An extra warm hug to you all who has left comments. They make me happy! You are all very welcome back.

Tea cup candle from Anusha.

12 kommentarer:

Cecilia sa...

Låt mig bli den första att säga att det är så synd! Men jag hoppas du kommer tillbaka, jag behåller dig på länklistan. Arbetet är ju så att man i perioder måste lägga ned mer energi och då har man inte kraft kvar att blogga på fritiden. Ta hand om dig!

kram Cecilia

Signes vind sa...

Saknar dig redan men har full förståelse för att du har annat roligt för dig.
Man kan inte hinna allt här i världen!
Kikar in då o då för att se om du är tillbaka!

Hemmarikets Charlotte sa...

Nej men vad trist och vad roligt! Roligt med nya projekt! Trist för jag gillar din blogg.

LISEN sa...

Cecilia: Tack för dina ord! Jag är snart tillbaka! och dessutom ska jag äntligen lägga dig på min länklista...det har bara inte blivit av. Kram/Lisen

Signe: Jamen jag kommer igen!! Måste bara bli klar med några projekt med deadlines. Den eländiga förkylningen jag åkte på för snart 3 veckor sen sitter dessuotm i vilket gör att energin inte är på topp. Och jag ska såklart länka till dig också :-) Kram/L

Charlotte:Som sagt...titta in igen. jagär snart tillbaka. Det är svårt att slita sig från det här...
Kram/Lisen

purple sa...

Hoppas du är tillbaka snart igen!

Anncha sa...

Hej hej och jobba på. Ser fram emot att se dig blogga igen snart
/Anncha

Pethra sa...

Oki doki, då vet jag! Lycka till med Dina roliga projekt! :-)

LISEN sa...

Purple: Det kommer vara svårt att slita sig...

Anncha: Tackiltack. Jag är säkert snart tillbaka...

Pethra: Tack snälla! Ha det bäst!

Lusthuset sa...

Kul att du kommer tillbaka. Du är efterlängtad. Du visar så vackra och inspirerande bilder. Tittar ofta in till dig. Ha det bra och Välkommen Åter. Kram

pretty essential sa...

Enjoy your break, but hope you return soon! I've really enjoyed the photos you've posted. Little snippets of loveliness. Take Care.

LISEN sa...

Lusthuset: Vad roligt att du finner skönhet och inspiration här - det är meningen!! Tack du, jag känner mig så välkommen :-)

Pretty essential. Thanks for your kind words. They warm my heart :-) Hope to have more time soon.

KJ sa...

I collect teacups and this one is absolutely charming! I have never seen one like it!

What a beautiful blog!

Best Blessings,
KJ
California, USA