03 maj 2007

Köksinspiration.


Hemma igen efter sköna dagar på Gotland. Underbara Gotland. Bara att komma av båten och mötas av det gotländska ljuset är magiskt. Vi hade soliga, vackra dagar. Dock flera med isande nordlig vind. Burr - nordan kyler ända in i märgen. Men vi hade även några sköna stunder i lä, med "kaffi" och gotländsk kardemummabulle. Mums. Och sköna promenader utmed den öde stranden. Jag tog några bilder med mobilen, men har inte lyckats lära mig hur jag tankar upp dem här...Hoppas få till rätta knycken snart...

Så länge blir det en inspirationsbild som inet alls har med Gotland att göra.

Den här inspirerar mig vad gäller projekt kök på landet. Återigen ett möte mellan modernt och lantligt. Bilden kommer från Sköna hem. Snyggt med tjocka arbetsbänkar. Liggande och målad panel är också vrålsnyggt. Vackert fönster. Och sedan moderna handtag och maskiner - det är väl kombinationen som är grejen?

Ha det bäst!

13 kommentarer:

Lella sa...

Välkommen hem!
Riktigt snyggt kök du visar, gillar den liggande panelen.
Ha en bra dag, kram.

TiniTott sa...

Välkommen tillbaka, verkar som du haft en härlig stund på Gotland =) Vilket underbar kök, sånt vill jag med ha!

LISEN sa...

Lella: Tack! alltid skönt att det är skönt att komma hem ;-)

Liggande panel ger lite New England-känsla tycker jag.

Tinitott: Tackelitack! Ja, visst är det snyggt?!

Signes vind sa...

Välkommen hem. Du har varit saknad i Bloggvärlden. Ska bli kul att höra mer om Gotland om du vill dela med dig..
Läckert kök - skulle gärna vilja ha.

Anonym sa...

Hej!

Du har en inspirerande och vacker blogg! Kul med Gotland. Skall själv åka dit i sommar några dagar. Tyvärr ligger hotellet (Furillen)du tipsar om lite väl avlägset för mina övernattningar som borde ske i Visby. Om har du förslag på trivsamt och prisvärt boende där tar jag tacksamt emot dem. :)

Maria

art[e]fact sa...

Ah, verkligen inspiration!!

LISEN sa...

Signe: I am back :-) Ett eller annat tips ska jag säkert kunna ge gällande Gotland.

Maria: Oj, vad roligt attdu tycker bloggen är inspirerande och vacker. Det är roligt att hålla på med den, i den mån tiden finns och inspirationen - inte minst. Har du någon blogg, eller funderat på att starta en?? Håll utkik efter tips om Gotland!

Art[e]fact: Eller HUR!!

cleo sa...

Absolut, det är kombinationen som är grejen! Trevlig helg!

purple sa...

Vilket vackert kök, ursnyggt!

Pia..... sa...

Hej, det var ett snyggt kök...

JULIE K sa...

Jeg vil ha, vil ha ett vitt køk....... Jeg har ett rødt ett nu, du kan ju tenke deg, sukk......

LISEN sa...

Cleo+Purple+Pia: JAAA...visst är det super...

Julie: Jo, röda kök kan vara tuffa. Men kan säkert bli "för mycket" också. Enligt Feng Shui kan det för mycket av eld-elementet och i just kök är det kanske redan en del eld med tanke på spis/gas/ugn etc.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城