07 maj 2007

Lyxövernattning i Visby...


...erbjuder Creperie&Logi i Visby innerstad. På nedervåningen creperie. Och på övervåningen en svit som ser heeeelt fantastisk ut...OK, det kostar en del att bo där...men konstigt vore det väl annars?

Imorgon återkommer jag mer fler visbytips. Ett riktigt plånboksvänligt, faktiskt.

Bilder från Visby creperie&logi.

11 kommentarer:

Charles sa...

Hej!

Har 'bläddrat' lite i din Blogg...det var mycket vitt - det känns ibland som 'vit' numera är nästan synonymt med 'design'. Det är klart att det är enkelt att antingen köra allt på vitt eller svart och sedan tar till några färgklickar än att experimentera med kombinationer av olika färgar..men aj så mycket tråkigare...creperi & logi ger naturligtvis ett väldigt avkopplande intryck men knappast uppiggande - det känns på gränsen till att vara inlagt på sjukhus.

Det går ju mode i allt - och just de här åren är det vitt som gäller. Folk t o m målar om sina fjällstugor från den traditionella furu till, just det, vitt. Men för oss dårar som finner en förtjusning i varma mjuka färger hur gör man då? Vart kan man vända sig för lite råd och hjälp. Ingen värt namnet "designer" vill befatta sig med att inreda en fjällstuga med naturfärger...eller?

LISEN sa...

Charles: Hej och tack för ditt intressanta inlägg. Jag håller till vissa delar med dig - att det kan bli väl färglöst. Kanske har jag mycket vitt här på bloggen. Det är nog mer en slump än så särskilt genomtänkt. För jag gillar färger. Så pass mycket att flera av mina vänner kallar vissa färger för "Lisen-färger"... Just det här stället har ju gjort en grej av det vita och det tycker jag är helt OK och mycket vackert. Men i fjällmiljö tror jag det skulle bli alldeles för skarpt och för kallt med vitt. Om du vill kan du söka upp avnsittet från Roomservice där gänget gjorde om en fjällstuga till en varm, lite engelskt mustig miljö. Kolla www.kanal5.se - alla avsnitt finns dokumenterade. Och jag lovar dig att det finns inredare/designers som gärna jobbar med varma, mjuka färger. Jag t ex :-)

TiniTott sa...

Åh jisses så läckert! Där skulle man verkligen vilja bo över =)

Anonym sa...

Tack för det här helt fanatstiska VITA tipset. Väntar med spänning på mera tips.

Intressant diskussion om färger. Själv är jag något av en humörmänniska. Ena dagen kan väggarna här hemma bli blå och terrakotta, andra dagen kan jag få lust att måla om allt i vitt. Oftast orkar jag inte följa varje impuls förstås...

Maria

LISEN sa...

Tinitott: Jaa, visst vill man!!

Maria: Lovar återkomma med fler tips :-) Jo, visst skiftar det vilka färger man tycker om. Tur det går att måla om...

Lella sa...

Åhh så snyggt det ser ut! Där skulle jag gärna spendera en natt eller två ;o)
Kram

art[e]fact sa...

Där vill jag övernatta!!! MÅste spara då :)

LISEN sa...

Lella: Det kan jag tänka mig :-)

art[e]fact: Ja, eller så får du spela Keno (apropå Gotland ;-)

Anonym sa...

Där skulle jag gärna spendera flera flera flera nätter :)

LISEN sa...

Ljuvligt hemma: Jag med :)

purple sa...

Vad härligt det ser ut, trevligt med dina Visbytips!