19 juli 2007

Enkelt och fräscht.


Snyggt inbyggt badkar och fin färgsättning. Tycker om materialen, de smarta hyllorna och korgarna. Att det dessutom finns ett fint fönster, en läcker takdusch och en cool taklampa gör ju det till en liten dröm. Tänker så klart på vårt lille badrum på landet...som är i behov av lite uppfrächning. Ja, badrummet bryr sig väl inte...men det gör jag ;-) Å andra sidan är jag så otroligt glad för att det finns vatten, varmvatten, wc och dusch i huset för det gör ju så klart att det förenklar livet där. Och att det funkar att vara där nästan året om. Då kan det väl få se ut lite hur som helst ett tag. Så det är ingen panik. Det får ta sin tid. Men jag råkar vara född aningens ivrig...
Like the bathroom, tub, colours, racks, details. And the charming window, fab shower and cool lamp. Thinking of our bathroom in the summer cottage which really is in need of some renovation.
Foto: Boligmagasinet

7 kommentarer:

Anonym sa...

Sehr schön!

Anonym sa...

Riktigt fint badrum... vårat skulle gärna få se ut så :) Kram kram

Lina sa...

Så fint! Verkligen sköna och behagliga färger.

Kix sa...

Ett riktigt skönt och behagligt badrum. Fönster i badrummet gör så himla mycket.
Så skönt att ni har riktigt vatten på landet. Det har nämligen inte vi i vårt sommarhus, det går att duscha i om man biter ihop men absolut inte att dricka. Så nytt vatten står högt upp på önskelistan! :-)

anna.a sa...

Verkligen snyggt!!

Perlan sa...

Kikar in och kollar vad du har för dig! ;-)
kramen!!

Signes vind sa...

Åhh vill också ha ett sådant badrum.
Känner igen mig i det där med att vara född en aningens ivrig. Får jag en idé så vill jag helst att den är förverkligad innan veckan är slut - jobbigt för min man!