17 juli 2007

Sommar!


I helgen var vi äntligen på landet. Det är så otroligt avkopplande att komma dit. Jag sover så otroligt gott där. Det här var första gången på länge som vi var där. Det har helt enkelt varit fullt upp med annat - tiden räcker liksom inte till. Det blev också första gången vi sov i det nyrenoverade somrummet på sommaren! Ljuvligt var det att ligga i sängen med öppet fönster och se och höra björkarna susa utanför. Nu blir det flera turer dit framöver vilket känns så härligt!! I helgen blir det en sväng i svamp- och blåbärsskogen. Så det gäller att inte glömma stövlar och myggstift ;-)
Det finns en insynsskyddad hörna i trädgården där jag drömmer om en liten lantlig relaxavdelning. En zinkbalja för sköna fotbad, en liten solvärmd utedusch, sköna stolar, vackra stenar, snäckor, blommor... Kanske till och med ett sånt där litet charmigt zinkbadkar...! Och ljuslyktor till augustikvällarna. Åh, vad lätt allt är att fixa i drömmens värld :-)
Kram på er.
Last weekend we went to our summer house on the country side. Havn't been there for a while, but it is so relaxing there. This weekend we will look for blueberries and mushrooms in the woods. I dream about arranging an outdoor country style relaxing area in the garden...
Foto: Casa Collection.6 kommentarer:

Zassi sa...

Åh vad det låter härligt! Hoppas du hittar svamp oxå :)

Lina sa...

Det låter verkligen härligt! Så skönt att ha en sådan plats att åka till för att bara njuta av sommaren och umgås med varandra.

Signes vind sa...

Det låter så avkopplande och du verkar må så bra på landet. Det gäller att fylla på batterierna innan höstens mörker o allt jobb.

Att ha det gott sa...

Vilken Toppen blogg jag hittat Återkommer

LISEN sa...

Zassi: Det lär finnas...men man ska ju ha lite tur också. Och tålamod ;-)

Lina: Det är verkligen det. Vi lysnnar på radion, ser film, går i skogen, läser, bara är.

Signe: Absolut!

Att ha det gott: Du är så välkommen så :-) Roligt att du trivs!

TiniTott sa...

Åh så ljuvligt det lät med relaxhörnan i trädgården, hoppas det blir verklighet! =)