20 december 2006

Lucka 20...oj, oj...

Så här vill jag få till det på landet i kök/umgängesrummet. Jag älskar att hitta, klippa och riva ut inspirationsbilder.

I höstas tapetserade vi sovrummet på landet och nästa gång vi är där kan vi börja flytta in...Mysigt! Sovrummet går i beiga och vita toner med accenter i hallonröda och ljusblå toner...Väldigt fräscht året om. Det var viktigt att det ska funka året om så det inte blir ett svalt sommarrum på vintern eller ett för "mustigt" vinterrum på sommaren. Till våren kommer vi måla golv och trappa. De blir ljusgrå eller cremevita...I trapphallen skulle det vara fint med en text som på bilden. Övrigt jag gillar med denna bild är materialen - veden, rottingen, korgarna, pläden. Men även hyllan, krokarna, taket, kaminen. Och stolen så klart. Bilden hittade jag hos Le Crapaud. Klicka på bilden så får du en förstoring och kan kika på detaljerna.

Ha det bäst!

Bild från Le Crapaud /Bo Bedre/ Foto: Andreas Mikkel Hansen

5 kommentarer:

Zassi sa...

Ååh så fint! Så där vill jag oxå ha den - när jag köper mitt lantställe då!! :) Det kan dröja misstänkter jag.... Jösses vad fina skor under lucka 19 *vill ha*. Så finfina bilder du har! Lika mysigt varje gång att komma hit och kika!

Anna sa...

Åh det är så fint!! Hennes hem var med i nån tidning här för inte så länge sen.( men vilken??...tror det var Lantliv men är inte säker) Vackert iallafall!;) Vart har ni landställe? Låter som det är/blir jättefint! Julkramar! /A
blandblommoroblad

Lisen sa...

Zassi:
Åh, vad du gör mig glad! Kom snart tillbaka :-)

Anna: Ja, jag känner igen henne på sajten, men inte denna bild som tilltalar mig mycket. Lantstället ligger i Sörmland. Där är mycket att göra... men mysigt och kul!

rooomservice sa...

Känner igen mig där, rive rut sidor jag gillar innan jag vidare mina tidningar till min syrra :)

Lisen sa...

Roomservice: Jag brukar ta raider och jobba mig igenom en bunt tidningar då och då och samla både inredningstips, modetips, recept eller intressanta artiklar...Sedan gäller det bara att "arkivera" detta på ett smidigt sätt...Kul är det hur som helst.