23 december 2006

Tårta till pappsen i luckan 23!

Dan före dan! Och pappa fyller år! Hurra! Jag bakar chokladtårta av något slag och tar med mig till kalaset. Kanske denna underbara... Chokladkolatårta med färsk frukt. Receptet är en favorit som jag hittade i Buffé för många år sedan. Lite mastig för jul, men passar fint idag på födelsedagen eller varför inte på nyårspartajet?

Idag blir det en sista sväng till mataffären för att plocka ihop de allra sista färskvarorna. Baka tårtan! Dessutom inköp av lite julblommor och någon sista kvarvarande julklapp... Därefter kalas för pappa och sedan hem för att slå in de sista klapparna och sent i kväll klär vi julgranen. Med andra ord: bäst att sätta fart!

Allt gott till alla läsare som hittat hit! Hoppas ni alla får en skön, glad, mysig, fridfull, härlig, strålande, gnistrande,

GOD JUL!

6 kommentarer:

Julie sa...

Ha en riktig god jul du også : )

Camilla sa...

God Jul önskar jag dig också och skulle bra gärna ha velat smaka lite kaka...
Kramar
Camilla

Linnea sa...

Hoppas att du också får en riktigt härlig och fröjdefull jul! Julkramar från Växjö!

Eva sa...

Här kommer fler julkramar från Växjö! Ha en riktigt härlig jul. Tårtan ser läcker ut - kanske något för mammas födelsedag på juldagen?
Eva & vovvarna

Lusthuset sa...

God Jul till dig också och Grattis till din pappa.

Lisen sa...

Julie: Tack! Hoppas du haft och har det gott!

Camilla: Mmmm...den är god! Hoppas du haft en mysig jul!

Linnea: Tack! Jag har haft det toppen tack och detsamma hoppas jag du haft!

Eva: Tack! Abslout en höjdartårta. Lite pysslig, men det är värt besväret om bara tiden finns. Hoppas mamsen hade en fin dag!Klappa vovvarna!

Lusthuset: Tack snälla! Och vet du att vi fick en sån där "matpresent" liknande den du föreslog på din blogg. Med massa goda ostar...