09 februari 2007

Fredagsmys...

...visst förmedlar väl denna bild skönt mys? Fast jag saknar en skön matta att sätta fötterna på. Men mest skulle jag så klart ha dem i soffan i alla fall - uppkrupen under en pläd och med vovven som fotvärmare. Och sedan lite gott att äta och dricka, en sprakande brasa, en god film eller en härlig bok. Eller bara skönt prat med familj och vänner... Tycker soffan är superfin. Färgen är helt i min smak, någon slags svårdefininierad brun. Brukar kalla den potatis eller mullvad. Och en Howardsoffa passar min lantliga sida. Här är ännu en bild på målat golv som gör mitt val av golvfärg på landet svårare... Gräddigt vitt är ju vansinnigt snyggt. Särskilt till den där bruna färgen. Bilden kommer från ett nummer av älsklingstidningen Living Etc som ofta är en stor inspirationskälla för mig.

Vill önska er alla en skön fredag och skön helg. För min del blir det möbelmässebesök där jag lovar spana och sedan blogga om det som känns extra, extra.

Tjingeling.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ett tag sedan jag köpte en living etc... men nu blev jag riktigt sugen efter att ha sett denna mysiga bild. Trevlig helg!

Frida sa...

Jag älskar Living etc.

Lisen sa...

Ljuvligt hemma: Tack det samma :-)

Frida: So do I!

Julie K sa...

Jag har altid en matta foran sofaen på vinteren. Jag måste ha det, annars fryser jag. Sitter ofte med bena i sofan, en filt over meg og vovven som fotvarmer ( hon er en sofa gris), da koser jeg meg. Ha en jættefin helg : )

Tina sa...

Verkligen supermysigt =) Trevlig helg!

Tonje sa...

Så fint du har det hjemme hos deg=) HA en flott helg=)

Lisen sa...

Julie: vi är rätt lika du o jag ;-)

Tina: tack detsamma!

Tonje: Sakta i backarna...! Än ser det inte ut så här hos oss. But I wish!!