13 februari 2007

Värsta bästa tipset...

Texten uppdaterad kl. 22.49:
Koloni Garden i Sickla Köpkvarter utanför Stockholm är en skön livsstilsbutik. Här finns växter och inredning för trädgård och hem, saker inköpta runt om i världen - t ex i Kapstaden, Peking, Rennes, Prag, Köpenhamn och Burgsvik...
Du hittar växter, blommor, möbler, textilier och plädar. Till och med personliga kläder och sköna kurbadsgrejer. Och dessutom finns ett ekologiskt "skafferi" med massa nyttiga godsaker i. Lunch, brunch, fika serveras... och även ekologiskt vin och min favvo - Rooibos-te.
Jag bara älskar den här typen av livsstilsbutiker - som är så mycket mer. Tänk att en dag ha en egen sån...
Min dag har varit hektisk. Jag höll på att köra mot knallrött, mobilen har ringt i ett, jag har haft vovven med i snöslaskig innerstad och har haft en massa att kånka på hela tiden...Men tack vare en klok frukost och en supersmarrig lunch har energin räckt hela dagen. (Nu lät jag som Gunde i en käck reklamfilm för havregryn, och det är precis vad jag äter till frulle, hihi) Lunchen intogs dock ej på Koloni Garden. Men var bra ändå ;-)
Ha en bra kväll! Sov gott och dröm sött ;-)
Bild från Koloni Garden

5 kommentarer:

zarischka sa...

Låter helt looooovely!! :D

Lisen sa...

Hi, hi...Koloni Garden, min dag eller min grötfrukost ;-)

Anna sa...

Här kommer en valentin kram till dig från mig!!
blandblommoroblad

an angel at my table sa...

Jag har hört mycket om den affären men ännu inte kommit iväg. Låter mysigt med lunch där...

anna.a sa...

HAr ätit på Koloni några gånger..de har smaksiga bakelser..slurp..och atmosfären är fantastisk..Ser verkligen fram emot när det blir varmare och man kan sitta ute på terassen!