01 februari 2007

Vilken kväll...


Igår firade vi M som just fyllt jämnt. Vi började på Sturebadet. Jag har aldrig varit där förut så det var en upplevelse att komma dit. Vi satt bland annat i detta vackra rum där en vägg är klädd i mosaik i form av sirliga björkstammar - den anas till vänster på bilden. Därefter en stund i en aromabastu. Sedan var vi redo för den lockande 29 grader varma poolen. Vi tänkte oss några simtag och lite plask. Men tji fick vi!! För just när vi närmade oss poolkanten dök en härligt energisk och glad kvinna upp som sa: "Åh, då ska ni vara med här! På Speedopasset!" Och vi insåg oss besegrade - det fanns ingen utväg för hon gav sig icke. Men oj så skönt det var! (Efteråt, alltså...) Ett riktigt tufft pass vattengympa med flytbälte för att inte kunna ha fötterna på botten som stöd... och speciella handskar eller paddlar för att öka motståndet ytterligare. Första gången jag tittade på klockan hade det gått 10 minuter... och då var vi helt slut. Men inte ger man upp för det. Nä, det var bara att fnissa en stund och sedan ta nya tag... och plötsligt hade 45 minuter gått! Härligt! Därefter lite mer bastu och sedan lite piff. Vi var verkligen värda den supergoda middagen som sedan väntade - eller hur? Mer om den i morgon ;-)
Bild från Sturebadet.se

6 kommentarer:

Pia sa...

Hej där ...det låt verkligen skönt. det skulle passa mej just nu...men det får väl bli en annan gång...titta gärna in till mej... ska läsa lite till i din blogg nu...hej

Anonym sa...

hej, hej från nettan

Anonym sa...

Hej!
Nu vill jag också ha skönnjutlyxdag på detta lyxiga spaaet som jag var på i början av nittiotalet, tror jag det var.Då fanns ju inte det där med björkrummet. Jag får väl helt enkelt boka in mig!! Hej svejs/Anette.

Anonym sa...

Låter verkligen som en underbar & oförglömlig dag/kväll :)

Lisen sa...

Pia: hej och välkommen hit. Kul att du hittat bloggen. Jag ska kika in hos dig också :-)

Nettan:Hej, hej :-)

Anette: Jamen visst behöver vi unna oss såna dagar då och då?

Ljuvligt hemma: Precis så :-)

Anonym sa...

I was there...
Instämmer till punkt och pricka!
Kram kram
Camilla