26 februari 2007

Sommarblus.

Ny vecka och här har det varit lite glest med inlägg senaste dagarna. I lördags hann vi med lite shopping. Det blev en cardigan i nougat för min del och 2 tröjor till maken. På kvällen var vi på födelsedagskalas för guddottern L som fyllde 4 år. Igår kom vi iväg till landet som planerat - men hallå! Vilket busväder. Trots att det bara var 1 minusgrad så var det iskallt. Snön yrde och det blåste kallt, kallt. Därför växer min sommarlängtan ännu mer...så idag får ni njuta av denna fina sommarblus. Kommer från engelska Boden - ett postorderföretag med riktigt mysiga kläder. Jag har kikat på deras grejer ett tag, men ännu inte beställt något. Har många fina t-shirts och toppar, kjolar och klänningar. Jag dras ofta till den här blåbärsyoghurtfärgen - och det har jag alltid gjort. Den går under namnet "Lisen-färg" bland mina vänner.

6 kommentarer:

cleo sa...

Jättefin! Inte något för min figur, men om man har figur för den är den hur fin som helst! (jag vill också ha figur för den....)

TiniTott sa...

Verkligen supersöt =)

Lisen sa...

Cleo: Ja, jag gillade den och den skulle funka med andra plagg jag trivs i. Huvudsaken är väl att hitta det man trivs i och känner sig fin i - oavsett figur. Men det är ju inte alltid det lättaste...

Tinitott: Söt är verkligen ordet.

Lella sa...

Vilken fin blus! Såg några söta kjolar + snygga byxor på deras hemsida som jag skulle kunna tänka mig. Må så gott :o)

Lisen sa...

Lella: Mmm...de har en hel del fint. Misstänkte att du skulle gilla :-)

an angel at my table sa...

Den var fin, vill ha! Den blåbärsyoghurt färgen är så vacker. Boden har mycket snygga kläder. Min syrra handlar där nu när hon har bäbis och det är så bekvämt med postorder.