14 mars 2007

Hunddagar!


Idag drar Pixie och jag iväg på 2-dagars hundkurs! Det känns otroligt lyxigt att bryta av mitt i veckan med två dagar ägnade åt henne och hundträning. Vi kör utomhus 9-16 så vi lär somna som stockar ikväll båda två. Kommer inte hinna min vanliga bloggrunda idag och kika vad ni bjuder på, ej heller läsa eventuella kommentarer. Men jag kan få svårt att hålla mig framåt kvällen...För det är ju SÅÅ roligt att kika runt!
Bilden hittade jag hos Martha...(Förstås ;-)
Ha det toppen!
Bild från Martha Stewart

4 kommentarer:

Lotta sa...

Spännande att höra hur det gick på kursen - vad ni lärde er och så. KOmemr sakna dina inlägg men du är väl snart tillbaka.

Eva sa...

Jag hoppas att du och Pixie har haft en givande dag! Hörde något om köttbullar:-)

LISEN sa...

Lotta: Jodå, jag är snart tillbaka :-) Nu är första kursdagen avverkad och den var full av intryck. Vi var precis som jag trodde lättvaggade båda två igår kväll...

Eva: Ha, ha...ryktet går :-) Fick helt enkelt ta en sväng till Statoil på lunchrasten för att fylla på godisförrådet med köttbullar... Det går ju åt en hel del under en intensiv träningsdag...Och annat än typ köttbullar duger inte i såna lägen...Precis som för tvåbenta på kurs...Godiset ÄR jätteviktigt :-)

For the love of country sa...

Gullig hundtårta! :D