03 mars 2007

Mer sockrigt sött...

Så himla söt bild som väl kan ge lite inspiration till den som snart fyller år eller ska fixa någon annans kalas... Hittade bilden för ett bra tag sen men kan inte minnas var dessvärre.

Vi har lite vårkänsla i luften. Snön smälter, fåglarna kvittrar, solen skiner och det är bara så härligt!! Hörde årets första pollenprognos på radion igår som berättade att hasseln är på gång. Ett säkert vårtecken även om det finns roligare såna. Med tanke på alla allergiker. Pappsen, t ex. Men ändå. Våren är i antågande!! Är det inte underbart?

Må så gott allesammans och tack för alla peppande kommentarer om köket och annat! Blir så himla glad för alla tillrop - bara det att ni tittar in är helt magiskt! Hoppas SÅ att ni trivs :-)

8 kommentarer:

Julie K sa...

For en underbar bild. Nydelige farger man blir glad av, och så blir man ju litt sugen på tårta da. Ha en kjempefin helg : )

Lime sa...

Jamen visst är det härligt att våren är på gång! Idag hörde jag vårfåglar! Mmmmmm.

Ha en fortsatt skön helg!

Guldkant På Livet sa...

Mmm vilken underbart inbjudande bild!! Man blir bara så glad... Ja, våren är på G, även om snödrivorna ligger kompakt här ute, men i dag var det noll gader och fåglarna pratade på ett speciellt sätt... Ha en fortsatt bra helg önskar Mari,

Hemma på landet sa...

Mmmm vilken härlig bild. Jättefin. Kram Stina

Lisen sa...

Julie: Mmm...visst ser den god ut...?

Lime: Det är underbart! Läste att tussilagos har hittats i Stockholmstrakten!!

Guldkant på livet: Detsamma till dig! Ha en skön söndag!

Stina: Visst är den inspirerande?

Maria sa...

Hej Lisen,
har tittat in här regelbundet ett tag... Du hittar så fina bilder, det är riktigt inspirerande.

Jag har nu äntligen också börjat blogga och skriver där om det projekt vi lever i. Projektet med både renovering, tillbyggnad och nybyggnad... Vi har kommit en bit på väg, men har fortfarande en lång väg kvar. Titta gärna in på http://villarichardsson.blogspot.com.

Ha en underbar dag!
/m

Anonym sa...

Vilken underbar bild... tårtan ser riktigt smakig ut :)

Lisen sa...

Maria: Vad roligt att du tycker om bilderna! Tyvärr lyckas jag inte komam in på din blogg - eller så låg den bara tillfälligt nere. Förösker igen :-)

Ljuvligt hemma: Mmm... den är söt!