08 mars 2007

Testar...

...att ändra lite här i layouten. För jag har just nu tröttnat på det grå. Antagligen för att det är så trist och grått utanför fönstret...Vad tycker ni? Tummen upp, tummen ner?? Flipp eller flopp?

Tjingeling!

10 kommentarer:

Lella sa...

Tummen upp...tror jag.
Måste nog vänja mig lite, den andra var så mycket du på något sätt. Men färgerna ser bra ut!
Och kul med förnyelse, det är så roligt att testa färger o typsnitt.
Jo, nu tycker jag att det är tummen upp :o)

Julie K sa...

hei du. Ja vet du det var presis så jag også tyckte. Hadde ju grå ett tag som var fint, men kjente at jag behøvde farger, det var ju så grått ute, så derfor ordnade jag ny layout, men jag forandrer ju hele tiden. Blir vist aldrig helt nøyd he he. Jag tycker det er roligt at forandre litt, hoppas bare inte mine lesere blir less på det ; )
Jag tyckte det her var bra jag. Blogger og labels var lettere å lese nu faktisk : )

LISEN sa...

Lella: Vad bra att du tycker det funkar!!

Julie: ja, visst är det lite tydligare nu? Drömmen vore ju att kunna fixa en egen layout, men se det grejar jag inte på egen hand. Kul att det går att förändra lite grann via dessa mallar i alla fall.

Eva sa...

Flipp! snygg grågrön bakgrundsfärg:-)
Jag testade förresten "Eva behöver", för det verkade ju så skoj och jag ville verkligen få tips på saker jag borde unna mig. Det visade sig dock att jag mest behövde en hjärttransplantation, psykologhjälp o.s.v. så jag slöt mig till det jag redan visste: Eva behöver jobba.

Ha en toppenhelg!
/e

LISEN sa...

Eva: Kul att du flippar! Hmm... Låter snarare som du behöver semester - om man läser mellan raderna ;-) Ha en finfin helg du med!

Pia..... sa...

flipp flipp här med..snyggt , alltid kul med förändelser ,jag är sån som vill förändra ganska ofta har jag märkt..ha en häärlig helg..

purple sa...

Det blev jättesnyggt.

Maria sa...

Kanonsnyggt! Precis som du gillar jag ju de här lite "dimmiga" och dova färgerna... En tumme-upp härifrån också!
/Maria

LISEN sa...

Pia, Purple och Maria: Kul att ni flippar :-) Jag känner mig helt hemma i denna layout nu, trivs bra med både färger och struktur. Alltid roligt att förnya lite.

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片