19 mars 2007

Nordiska Trädgårdar - en öppen mässa.

Den 29 mars öppnar portarna för årets upplaga av Nordiska Trädgårdar - eller "Trädgårdsmässan" som den väl oftast kallas i folkmun. Pågår fram till den 1 april. En mässa öppen för allmänheten och med möjlighet att shoppa...

Varje år arrangeras en balkongtävling och min gissning är att bilden ovan är från 2006 års upplaga av den tävlingen. Bilden fann jag i arkivet från förra årets mässa, men tyvärr framgår det inte vem som gjort montern.

Jag hoppades ju på snödroppar på landet i helgen. Och visst - de hade tittat fram :-) Några fick följa med in och blev placerade i minsta tänkbara lilla snapsglas. Men inte nog med snödroppar. Nog kom det även några snökorn...Och hagel, regn, blåst. Men också en del sol. Aprilväder, fast det är mars.

Ha en fin vecka!


Foto: Jens Reiterer, via tradgardsamassan.se

3 kommentarer:

hulukvarn sa...

Vad fint! Både lite city och lite land!! jag ska göra en planteringshörna i trädgården i vår så jag försöker finna inspiration överallt...,jag hade gärna gått på mässan!

anna.a sa...

Ja, det ska bli kul med Trädgårdsmässan..Ska söka efter massa inspiration till min nya balkong!
Ha en bra vecka du med!!

LISEN sa...

Hulukvarn: Ja visst är det en skön mix? Fina färger också. Lycka till med din hörna. Du kanske kan besöka mässan nästa år...?

Anna.a: ÅH, du ska dit...vad kul! Jag får se om jag lyckas få till ett besök. Hann inte förra året, så jag vill gärna. Lycka till med balkongen!