09 mars 2007

Krispigt, krispigt...


Förtjusande söt keramik hittade jag hos Agata på hennes blogg ...fynd och fantasier. Keramikern som gör dessa vackra skålar, muggar och kannor heter Heidi Hirengen. Kika mer på Konsthantverkscentrums sajt. Fina former, underbara färger. Den pistagegröna är min favorit. Men otroligt läckert är det ju att se dem samlade så här...Helt klart med inbyggd vårkänsla!
Efter en lååång vecka som gräsänkor är både jag och Pixie glada över att make/husse snart är hemma igen!! Klockan 17 landar han - yippie!!
Ha en fin helg allesammans! Hoppas den går i vårens tecken...

13 kommentarer:

Tilde sa...

Kikar in hos dig ..jag bor också i hus med man o två vovvar,gjorde nästan som du när min man inte ville ha hund ..köpte koppel hundmat klotång mm....då fattade han!!!Snygg blogg du har ,jag länkar dig gärna ,är det ok?

Guldkant På Livet sa...

Ååh vad det är läckert med all pastell, både keramiken och kannorna under! Jättefint, man blir liksom godissugen.. Mari.

agata sa...

Se där. Den här keramiken passar lika bra på din blogg som i min. Fast allra bäst skulle den passa i ett köksskåp. Hemma hos mig. ;-)

Lella sa...

Åhh vilka fina saker! Ha en härlig helg ;o)

LISEN sa...

Tilde: Kul att du också gjorde hundkupp...mitt nästa steg efter leksakshunden var att tacka ja till att vara hundvakt i tre vecor å min kusins briard som är såå gullig. Hon charmade maken stort och efter det fanns ingen återvändo :-) Självklart får du länka!! Bara roligt.

Mari: Mmmm godis...eller tänk dig en skål med pistagegrön skål med chokladglass...eller med jordgubbsglass...Gärna för mig.

Agata: Haha! Där skulle de säkert passa utmärkt :-)

Lella: Detsamma till dig :-)

cleo sa...

Jättevackert, vika sköna färger! Ha en fin helg! :-)

Karin A sa...

Vilken underbar keramik!

JULIE K sa...

Detta er øgongodis. Jættefina saker. Ha en skøn helg : )

Anonym sa...

Härliga färger! Tack för den länken, ska kolla in mer sen.

Charlotte sa...

Vilka fina färger...riktigt krispig vår. Jag fick tips på din blogg av min kompis Anna (blandblommoroch blad) och jag länkar gärna till dig på min sida om det är ok?

LISEN sa...

Cleo, Karin, Julie, Lisa, Charlotte: Ja, visst är det härligt, krispigt, vackert, vårigt?? Ha det gott!

Anna sa...

Hej där! Till 100% övertygad att jag hade skrivit ett par ord här!? Har väl stavat galet igen då!! Underbart porslin!! Och vacker bricka här brevid..vart har jag sett den? Hoppas du har haft en trevlig helg! Kram..
blandblommoroblad

LISEN sa...

Anna: Brickan har jag haft med i tidigare inlägg. Så du kan ju ha sett den här...eller hos nån annan :-) Kommer från House Doctor. Tack, helgen var bra. Gick lite för fort bara...