07 mars 2007

Utmanad!!

Lovinghulu har satt mig på hårda prov...Till det krävdes en kopp te. Rött te är ju min favvo. På bilden från Plümo som jag tycker är väldigt vacker ser det ut som om det ligger en gräshoppa i koppen...Hmmm...Det får symbolisera underligheter i bildform.

Utmaning - 6 underliga saker om mig själv!


REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag drömmer väldigt detaljerat och invecklat när det är fullmåne. T ex förra veckan om ett konditori helt i vitt som låg på Strandvägen i Stockholm, alla fönster var fyllda av semlor, de som arbetade där gjorde det ideellt och var rara små tanter och där fanns en argsint schäferhund. För att komma in var man tvungen att klättra uppför ett gigantiskt trappsteg. Till saken hör att jag bojkottat semlor i år...Har ätit 1!


2. Jag avskyr att skala apelsiner. Det är kladdigt, svårt och ljudet av skalet som släpper besvärar mig. DET är väl knäppt? Men jag älskar att äta apelsiner och har gift mig med en man som gärna skalar dem åt mig :-)


3. Jag köpte en leksakshund som fick namnet Felix för att min man skulle förstå att jag menade allvar - jag ville ha en hund. Och nu har vi det och har inte ångrat oss en sekund. Jo, en gång när hon som valp lekte "Hela havet stormar" i vardagsrummet och vi var toktrötta och superhungriga och trodde att vi aldrig skulle få fason på henne.


4. Jag lämnar ofta den allra sista lilla snutten banan. Det sitter i sen jag var liten och en kompis lurade mig genom att påstå att det bodde spindlar längst ner...


5. Jag är påstås det (eller var??) tydligen så pass lik en skådespelerska att till och med hennes branschkollegor har tagit fel. En annan gång satt jag i bilen och hon gick över gatan och bara stirrade på mig...Hon trodde väl hon såg ett spöke, ha ha!!


6. Det har visat sig att jag är en hejare på att skjuta prick. Och det kom som en total överraskning. Skulle aldrig kunna jaga, men skjuta lite prick med en luftpistol är jätteroligt, och otroligt bra för koncentrationen. Det uppdagades när jag var superstressad pga av arbetsbelastning och inte kunde komma ner i varv. Då föreslog maken att vi skulle skjuta prick och jag var så pass duktig att jag kunde träffa en kapsyl från en pet-flaska från sådär 15-20 meters håll!! Och lugn blev jag på köpet!!

................................

OK...det var det!! Inte alls lätt. Det finns säkert ännu underligare saker om mig...men dem kom jag inte på just nu. Och nu ska jag alltså skicka detta vidare. Och många har ju besvarat denna redan! Men jag chansar och utmanar: Lella, Mitt lilla hus, White Country, Angel at my table, Blandblommoroblad och Ljuvligt hemma. Känn full frihet - vill inte tvinga någon eller kanske har ni redan deltagit :-)
Ha en fin dag!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

vem, vem, vem är du lik?

Julie K sa...

Ja jag også frågar, vem er du lik ??????

Skrattade godt til det med appelsinen. Har det slik selv. Jag æter kunn appelsin nær andra( ofta min mann) skalar den. Jag får faktisk ikke til å skala selv he he : )

Lisen sa...

Lisa och Julie: Hoaahahaa...visste jag skulle få den frågan, men det säger jag inte :-) Skönt att veta att jag inte är ensam om min apelsinnoja...

Anna sa...

och jag som träffat undrar också..vem är du lik? Men så är jag ju också stört dålig på skådisar, eller tänka... Förresten kommer detta bli JÄTTE svårt!! Jag kanske är för vanlig?! :) Hmm, ja kan jag inte sova har jag iallafall nåt att fundera över, eller två saker..vem är skådisen och vem är jag...:)
blandblommoroblad

"M" sa...

Hittade din blogg alldeles nyss, sicken fin! Sen är även jag som alla andra otrooligt nyfiken på vem du är lik!

Lisen sa...

Anna: Oj, vilket bryderi jag satt igång. Det är ju det jag spekulerar kring - att likheten var mer slående för några år sedan pga frisyr och klädstil. Hon är en del år äldre än jag och de senaste åren är det inte alls lika många som påpekat likheten. Vi har mognat åt olika håll, kan hända ;-) Ska bli kul kika på vad du kommit på...!

m: Hej och välkommen! vad roligt att du trivs!