05 mars 2007

Redo för vårbruket...

Ett set med produkter för att få händerna både rena och mjuka efter några timmars trädgårdsarbete är inte det sämsta. Otroligt snyggt är setet från The White Company, tycker jag.

Än har jag inte tagit minsta tag i trädgården. Snön håller på att smälta bort häromkring även om det är ganska mycket kvar fortfarande.

Till helgen går vi loss på äppelträden. Och varför inte börja planera vårens projekt...? Vi ska få färdigt vårt staket på vårkanten och fortsätta sätta prägel på vår uteplats. Åh, tänk - våren kommer!!
Bild från The White Company

9 kommentarer:

hulukvarn sa...

Jag håller med!! våren är äntligen på väg!! igår så ställde jag ut en stol och filt längsmed husväggen men när jag skulle sätta mig gick solen i moln:( ha en bra vecka!

Lisen sa...

Hupp...jag som råkade radera min egen kommentar :-)

Hulukvarn: Vad mysigt det låter att sitta ute. Otur att solen gick i moln. (Så typiskt...)Jag gick ut på en lång brygga igår och bara lapade i mig sol. Härligt! Isen ligger ännu tjock så folk var ute på den. Jag nöjde mig med att stå där och bara njuta. Ha det gott!

Nina på Johangården sa...

Jag önskar det vore sant att våren är på väg... men här hos mig vräker snön ner. Grått och kallt är det. Läge att ligga under täcket hela dagen och sura :-)

Lella sa...

Ja nu längtar man till våren. Tänkt när snödropparna och vintergäcken tittar fram, underbart. Och setet på bilden ser jättefint ut!
Tjing :o)

Lisen sa...

Nina: Hmmm...vräker ner...Det låter ju inte sådär jättefestligt precis...

Lella: Snödroppar...say no more. Mina favoriter! De är ju såå söta. Visst är det en krispig bild?

Guldkant På Livet sa...

Å va mycket roligt ( och jobbigt) ni har att se fram emot! Då kanske du behöver det fina tvålsetet!!

Mari.

cleo sa...

Ja, ovanligt snygg design på setet, så stilrent och avskalat snyggt!

Lisen sa...

Mari: Hi, hi...visst gör jag?

Cleo: Håller helt med!

Frida sa...

Underbart praktiskt och snyggt!