08 mars 2007

Testar...

...att ändra lite här i layouten. För jag har just nu tröttnat på det grå. Antagligen för att det är så trist och grått utanför fönstret...Vad tycker ni? Tummen upp, tummen ner?? Flipp eller flopp?

Tjingeling!

9 kommentarer:

Lella sa...

Tummen upp...tror jag.
Måste nog vänja mig lite, den andra var så mycket du på något sätt. Men färgerna ser bra ut!
Och kul med förnyelse, det är så roligt att testa färger o typsnitt.
Jo, nu tycker jag att det är tummen upp :o)

JULIEK sa...

hei du. Ja vet du det var presis så jag også tyckte. Hadde ju grå ett tag som var fint, men kjente at jag behøvde farger, det var ju så grått ute, så derfor ordnade jag ny layout, men jag forandrer ju hele tiden. Blir vist aldrig helt nøyd he he. Jag tycker det er roligt at forandre litt, hoppas bare inte mine lesere blir less på det ; )
Jag tyckte det her var bra jag. Blogger og labels var lettere å lese nu faktisk : )

LISEN sa...

Lella: Vad bra att du tycker det funkar!!

Julie: ja, visst är det lite tydligare nu? Drömmen vore ju att kunna fixa en egen layout, men se det grejar jag inte på egen hand. Kul att det går att förändra lite grann via dessa mallar i alla fall.

Anonym sa...

Flipp! snygg grågrön bakgrundsfärg:-)
Jag testade förresten "Eva behöver", för det verkade ju så skoj och jag ville verkligen få tips på saker jag borde unna mig. Det visade sig dock att jag mest behövde en hjärttransplantation, psykologhjälp o.s.v. så jag slöt mig till det jag redan visste: Eva behöver jobba.

Ha en toppenhelg!
/e

LISEN sa...

Eva: Kul att du flippar! Hmm... Låter snarare som du behöver semester - om man läser mellan raderna ;-) Ha en finfin helg du med!

♥ Pia... sa...

flipp flipp här med..snyggt , alltid kul med förändelser ,jag är sån som vill förändra ganska ofta har jag märkt..ha en häärlig helg..

purple area sa...

Det blev jättesnyggt.

Maria sa...

Kanonsnyggt! Precis som du gillar jag ju de här lite "dimmiga" och dova färgerna... En tumme-upp härifrån också!
/Maria

LISEN sa...

Pia, Purple och Maria: Kul att ni flippar :-) Jag känner mig helt hemma i denna layout nu, trivs bra med både färger och struktur. Alltid roligt att förnya lite.