26 januari 2007

Fredag! Igen!!Fick syn på den här boken när jag sökte efter en annan. Många internetbokhandlar tipsar ju om vad andra som köpt den bok man kikar på har köpt...(är det sant eller ett reklamtrick??). Hur som helst så kändes det som en perfekt bok så här års...Och återigen ett underbart namn på en kobok. Inte lika poetiskt som Falling Cloudberries kanske, men nog så vackert.
Hoppas alla får en supermysig helg!
Om boken på adlibris.com: The author has spent 5 years travelling and eating in search of the tastiest dishes from the snowiest climes. This unique collection of recipes celebrates some of the world's most overlooked cuisines by using produce that can be found on our own doorsteps.

4 kommentarer:

Julie sa...

Ja den både hørtes och såg veldig mysig ut. Ja elsker sånne bøcker och har lett for å kjøpe om jag hittar sånne. Tycker om en blanding i bøckene av resepter, innredning och mysiga bilder, verkar kanskje som denne er det. Ha en underbar helg : )

an angel at my table sa...

Mycket fin bok. Roligt med de poetiska titlarna.

hulukvarn sa...

Kok&bak böcker är allt bra mysigt! Jag läste någonstans att svenskar är de som äger mest kokböcker i världen och lagar minst mat ur dem:)

Lisen sa...

Julie: ja, visst är det härligt med såna böcker?!

Angel at table: Inspirerande titlar ;-)

Hulukvarn: Ja, så är det nog...Och rekord vad gäller hur många nya kokböcker som släpps per år/eller dag ;-) har jag hört!