16 januari 2007

Pastell...?

Hittade denna fina bild hos Beckers och den liksom talade till mig ;-) Kanske inspirerad av kära Angel at my table...som visar huset i Melbourne del 3 just nu och samtidigt sliter förtvivlat i sin renoveringsyra. Kanske påminde bilden mig om hennes vackra hem i Australien helt enkelt. Pastell känns inte annars som min grej riktigt, men här har de skapat en miljö jag gärna skulle slå mig ner i med en krispig brunch... med blåbärspannkaka, hallonsmoothie, färsk frukt och nybakade scones och kära vänner. Och en stor kaffe latte med massor av mjölk. Har förresten slutat med kaffe. För jag får bara ont i huvudet av det...men saknar latten, det gör jag. Rågillar den vilda buketten som känns som om den kommer direkt från trädgården.
Ha en fin tisdag allesammans.
Bild från Beckers

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden tilltalar mig också, måste klicka mig till Beckers :)

hulukvarn sa...

Så här på vårkanten (i drömmarna i alla fall) är man sugen på pasteller, själv är jag visst inne i en rosa period..

Lotta sa...

Jag är inte heller en pastellmänniska. Det är bara att titta på mina hemmabilder på min blogg! Men jag håller med dig, jag vill också slå mig ner vid bordet. Det måste vara något annat än färgen som attraherar :-)

Anna sa...

Har faktiskt valt den färgen på väggarna i arbetsrummet..där jag sitter och bloggar!!;) Den heter Daggkåpa!! Bara namnet gör mig lycklig;)
blandblommoroblad

an angel at my table sa...

Åh den bilden var super fin. Mycket fin stämning med pastellerna. Jag har ju lite dille på stora lantskåp. Det skulle gärna få vara i mitt kök!
Kram Mari.

an angel at my table sa...

hej jag igen... jag gillar din nya layout! Jätte snyggt.

Carina sa...

Sååå fint

Lisen sa...

Ljuvligt hemma: Ja, gör det :-) Många miljöer är jättefina, andra lite tråkigare. Verkar som om de har bytt stylist ;-) men har kvar en del gamla bilder.

Hulukvarn: Håller med! Vår=ljusa färger...

Anna: Kul! Namnet är underbart.

Angel 1...: I knew you would like !!

Angel 2: ??? Hmmm... syn det såå mycket? Jag som bara har bytt färg på raden som beskriver bloggen, och ev gjort titelraden ett snäpp större. Hököga där ;-)

Carina: Visst är det...?