15 januari 2007

Ordning på torpet...


...sa alltid min morfar när något blev färdigt, betalt, som det skulle eller fixat.
I de här boxarna funkar det inte bara att ösa ner röran...I de här vill man ju ha det lika snyggt som på bilden. Hmm. Snyggt, men kanske inte så där supersmart ändå. Men charmiga är de... med rätt innehåll.
Januari är en "rensa i röran månad"-för mig. Så snart det ges tillfälle passar jag på att rensa än det ena än det andra. Klipper ur det bästa ur gamla tidningar och slänger resten, går igenom högar som samlats, rensar i garderoben. Fast det sista har jag inte kommit igång med än, i ärlighetens namn. Apropå garderobsrensande - var det någon mer än jag som såg Stilpoliserna igår? Såå fina de blev, de två kvinnorna!
Bild från Nordhjem.dk

5 kommentarer:

Julie sa...

Ja det er bra at rensa ur lita av alt man har, både tidnigar, klæder og annat. Jag har enormt många tidningar, trædgårs, mat och interiør tidningar som det er sååååå svårt at slænga.

Chrissie sa...

Skönt att få rensa ibland, synd att det blir så sällan bara (ialla fall hemma hos mig). Jag såg också Stilpoliserna igår - de blev som helt 2 nya människor!
Ha en bra måndagkväll, Chrissie

Lisen sa...

Julie: vissa har jag jättesvårt att slänga. Andra inga som helst problem. Det är ju bra att ge dem vidare också...

Chrissie: Jamen visst blev de superfina. Och vilken utstrålning de fick båda två! Det var de väl värda med tanke på vad de gått igenom.

Lotta sa...

"Rensa i röran" boken är en stöttesten i mitt hem. Jag är bara klar till kanske 25-30 procent, men jag SKA bli klar! Det är så skönt att få ordning på alla utrymmen och skallen rensas samtidigt!!

Synd att man inte bor i England och att jag är så feg, annars hade stilpolisena varit kul att anmäla sig till, om de skulle ha ett tema som passade mig.

Lisen sa...

Lotta: Den boken är toppen! Hade som du tvekat ang Stilpoliserna...men med tanke på resultaten så varför inte?? De flesta blir ju så fina. Och nöjda!