29 januari 2007

Sol och skugga - en del av livet?

Det har varit en helg fylld av motstridiga känslor. Till en början stor glädje under lördagen på kära vännen M:s strålande födelsedagsfest! M som världens snyggaste xx-åring, ett kalas som bjöd på en massa god mat med många glada vänner och härliga skratt!

Sedan desto dystrare känslor på söndagen eftersom min svärmor ringde och berättade att deras ena hund dött i en otäck olycka. Han var bara 1½ år och det tog oss alla hårt att hans liv inte gick att rädda. Usch, det är jobbigt att bara skriva om det.

Så är det i livet. Glädje och sorg, sol och skugga. Kändes svårt att finna en bild för att illustrera mina känslor men denna på de fina Solsilarna tycker jag passar.

Livet är skört.

Varma tankar till er alla.

Bild från Solsilar.

6 kommentarer:

wenchaomao sa...

Hello! Mozilla Firefox web browser has updated,Please visit my blog,Free download Quickly

Anna sa...

Hej på dig! jag är så lessen för er skull..Jag vet hur det känns. Sänder en stor kram till er alla! Bilden är jättevacker och får en verkligen att tänka på det sköra livet.. Än en gång..Stor kram!!
blandblommoroblad

hulukvarn sa...

Hej!
Vad sorgligt! Det går inte att föreställa sig!!

Vacker bild!

For the love of country sa...

Tyvärr är det väl så att glädje och sorg avlöser varandra, även om man skulle önska att man slapp hemska händelser. Kram på dig!

Lisen sa...

Wenchaomao: I don't get it...and cannot use the link to get to your blog. Sorry.

Anna: Tack för dina fina ord. Kram!

Hulukvarn: Ja, det är tråkigt. Får en att tänka efter kring både det ena och andra. Tycker också bilden är vacker - spelet mellan ljus och skugga, mönstret och materialet.

For the love of country: Precis. Så är det ju. Kram, kram.

Julie sa...

Uff ja det der er svårt. Min sværmors hund dog i fjor. Han blev kjørt ned rett foran øynene hennes, hemskt var det. Vi trøster oss med at han dog med en gang och inte kjente något. Ja livet er skørt.