01 januari 2007

Vad drömmer du om just nu?

Nu är vi här - 1 januari 2007! Det brukar ta ett tag innan jag vänjer mig vid att skriva det nya årtalet...

Många har kanske avgivit löften eller formulerat önskningar inför nya året. Allt är ju relativt och beror på utgångsläget... Jag tror det är viktigt att kunna glädja sig åt det lilla och sikta mot det stora... Huvudsaken att våga drömma! Och kunna avgöra vad jag kan påverka för att komma närmare det jag vill. Och kan jag - så gör jag... Om jag vill!

Pratar ofta och mycket med nära och kära vännen C. Vi månar om att skilja på VILL och MÅSTE. Varför inte låta 2007 bli året då VILL får mycket större plats än MÅSTE?

Jag tror det är bra att få önskningar och mål på pränt. Skriv ner vad det är du drömmer om och vill uppnå och lägg i en liten låda eller ett litet kuvert. Kika igen i december... Att du formulerat vad du vill kan hjälpa dig att nå fram. Din energi samlas - för du vet vad du vill.

Med dessa rader vill jag önska dig ett år fyllt av just det du längtar efter!

Varma hälsningar.
Bild från Broste.

2 kommentarer:

Lusthuset sa...

Vilken vacker ljusstake, verkar rofull. Kloka tankar om VILL och MÅSTE det är inte lätt.
Jag länkar gärna till dig också.
God Fortsättning!

Lisen sa...

Lusthuset: Ja, jag tyckte bilden förmedlade lite av det lugn jag behöver när jag ska formulera mål eller tänka stort. Jag tror många av oss är eller har varit så inkörda på "måste" och "ska" att det kan vara svårt till en början.

Men visst är det skillnad i känslan på "Jag ska börja träna..." och "Jag vill börja träna"?

Ha det gott/L